• Fri frakt över 500:-
  • Nätpriser med högsta kvalité!
  • Smidiga leveranser!
  • Trygg betalning med KLARNA!

Några av våra mest populära varumärken

Ett stort utbud

97 SEK67 SEK
21 SEK11 SEK
1 072 SEK858 SEK
5 654 SEK4 008 SEK
10 206 SEK5 817 SEK
189 SEK132 SEK

Köksredskap, husgeråd & köksutrustning

Välkommen till Köksbutiken.nu
- Din kulinariska tillflyktsort för utsökta kökslösningar -

Bakning och efterrätter - söta skapelser väntar

Släpp loss din inre konditor med Köksbutiken.nu:s Bak- och dessertkollektion. Vi erbjuder allt du behöver för att förvandla ditt kök till en ljuvlig tillflyktsort, från bakverk till dekorationsverktyg för tårtor.

Flaskhållare – höj din vinupplevelse

Upptäck snygga Flaskhållare på Köksbutiken.nu, där form möter funktion. Vår kollektion inkluderar vinställ och hållare som inte bara lagrar utan också visar upp dina favoritflaskor med stil.

Gourmetmat - Skäm bort din smak

Upplev kulinarisk förträfflighet med Köksbutiken.nu:s utbud av gourmetmat. Från hantverksbaserade ostar till läckerheter med tryffel, vi kurerar gourmetalternativ som lyfter din matupplevelse.

Lufttorkad skink- och skinkställ - läckra läckerheter väntar

Njut av den utsökta smaken av lufttorkad skinka med Köksbutiken.nu:s premiumutbud. Komplettera din upplevelse med snygga skinkställ, och se till att din skinka alltid presenteras med elegans.

Kaffemaskiner och kaffekapslar - Brew Perfection

Höj din kafferitual med Köksbutiken.nu:s Kaffemaskiner och Kaffekapslar. Från eleganta maskiner till en mängd olika kapslar, vi ger dig verktygen för att brygga din perfekta kopp.

Olivolja - Medelhavets essens

Ge dig ut på en smakresa med Köksbutiken.nu:s Olivolja-kollektion. Upptäck premiumolivoljor som fångar essensen av Medelhavet och ger dina kulinariska skapelser en touch av sofistikering.

Kökstillbehör och köksredskap - Funktionell elegans

Ingjuta elegans i ditt kök med Köksbutiken.nu:s Kökstillbehör och redskap. Från snygga förvaringslösningar till viktiga verktyg, vi erbjuder ett utvald urval som blandar funktionalitet med design.

Köksredskap - Verktyg för kulinarisk behärskning

Bemästra konsten att laga mat med våra köksredskap. Köksbutiken.nu tillhandahåller en rad redskap designade för precision och stil, vilket säkerställer att varje kulinarisk skapelse är ett mästerverk.

Höljen, köksfläktar och blandare – snygg köksinfrastruktur

Uppgradera din köksinfrastruktur med Köksbutiken.nu:s utbud av Diskhoar, Köksfläktar och Blandare. Vårt sortiment kombinerar funktionalitet med modern design, vilket säkerställer att ditt kök är både effektivt och stilrent.

Små hushållsapparater – Bekvämlighet omdefinieras

Förbättra ditt kök med Köksbutiken.nu:s Små hushållsapparater. Från kompakta mixers till mångsidiga matberedare, vi erbjuder lösningar som effektiviserar dina dagliga uppgifter.

Alkoholtillbehör – Skapa din perfekta cocktail

Skapa den perfekta cocktailupplevelsen med Köksbutiken.nu:s Alkoholtillbehör. Från shakers till snygga glasvaror, vår kollektion säkerställer att din hemmabar alltid är redo för underhållning.

Vintillbehör - Rosta till elegans

Höj dina vinstunder med Köksbutiken.nu:s Vintillbehör. Utforska vårt urval av karaffer, glas och mer, designade för att förbättra njutningen av dina favoritviner.

Mat från Medelhavsländerna - Kulinariska läckerheter väntar

Ta med Medelhavets smaker till ditt bord med Köksbutiken.nu:s utbud av matvaror. Från olivolja till hantverksmässiga godsaker, vi sammanställer det bästa från denna kulinariskt rika region.